Українська
  • Русский
  • Українська
  • Пн-Пт 9-18 Сб 9-16 Нд - вихідний
    Українська
  • Русский
  • Українська
  • Лікар клініки МЕДИКАСАНО Клавдія ВЕЛИЧКО взяла участь у Міжнародеій науково-практичній конференції з реабілітації.

    Лікар клініки МЕДИКАСАНО Клавдія ВЕЛИЧКО взяла участь у Міжнародеій науково-практичній конференції з реабілітації.

    Лікар клініки МЕДИКАСАНО Клавдія ВЕЛИЧКО взяла участь у Міжнародеій науково-практичній конференції з реабілітації.

    Наприкінці лютого – початку березня 2023 року, в Україні відбулась серія науково-практичних конференцій присвячених реабілітації. 23-24 лютого 2023 року відбулась Міжнародна науково-практична конференція “Мультидисциплінарний підхід до реабілітації: реалії та перспективи”. А вже за тиждень, 1-2 березня відбулась друга Міжнародна науково-практична конференція “Проблеми реабілітації в умовах воєнного стану та їх вирішення”. Провідний лікар клініки МЕДИКАСАНО терапевт фізичної і реабілітаційної медицини, лікар Вищої категорії Клавдія ВЕЛИЧКО, взяла участь в обох цих конференціях у режимі онлайн.

    За рік роботи в умовах бойових дій, сотні військовослужбовців та цивільних осіб що отримали кульові, міно-вибухові поранення, а також травми різного ступеню складності під час несення служби, пройшли лікування та реабілітацію в МЕДИКАСАНО. Колектив клініки отримав величезний практичний досвід, але завжди відкритий до нових знань.

    Робота у нових реаліях цієї страшної війни створили багато викликів, реакція та відповідь на які є багато в чому унікальними. Перебуваючи у стані війни з російською федерацією з 2014 року, Україна не знала такої інтенсивності бойових дій, масштабу руйнувань та звірств з боку ворожих солдат. Кількість травм і поранень, їх складність, умови і строки отримання медичної допомоги постраждалими, умови лікування та можливості лікарів шпиталів і хірургічних відділень прифронтових лікарень, формують великий спектр складних, часто комбінованих станів пацієнтів у період відновлення після госпіталізації, а також після повернення до своїх підрозділів. Одночасне ураження різних систем організму з повною або частковою втратою окремих функцій, потребують різнобічноЇ оцінки та підходів на всіх етапах лікування, відновлення і реабілітації. Саме тому мультидисциплінарний підхід у реабілітації та амбулаторному лікуванні для фахівців Медикасано є визначальним.

    Більшість відпрацьованих, за багато років практичного досвіду, реабілітаційних програм і лікувальних протоколів, з 2022 року потребують суттєвих змін і уточнень, робота над цим триває в Медикасано постійно, тому нові знання і досвід колег завжди будуть в нагоді нашим лікарям та реабілітологам.