Українська
  • Русский
  • Українська
  • Пн-Пт 9-18 Сб 9-16 Нд - вихідний
    Українська
  • Русский
  • Українська
  • Від чого може боліти спина?

    Від чого може боліти спина?

    Недбале ставлення до проблеми призводить до ускладнень та розвитку патологій. Біль може бути тимчасовим або постійним.

    Якщо ви відчуваєте дискомфорт, необхідно з’ясувати, від чого може хворіти спина, і як можна вилікувати спину в Миколаєві?

    Біль у спині в області лопаток може з’явитися через бронхіт та кашль;
    Дискомфорт у м’язах спини виникає, як наслідок піднесення тяжкості;
    Симптомом нефрозу може бути біль у ділянці попереку;
    При переохолодженні з’являється ниючий біль;
    Розпираючий біль у грудній клітці може бути ознакою інфаркту міокарда;
    Ознакою кишкової непрохідності є дискомфорт у поперековому відділі;
    Гострий біль з’являється після підйому тяжкості та важкої фізичної роботи;
    Біль у ділянці шиї – причина атеросклерозу.

    У будь-якому випадку, перш ніж шукати методи, як позбутися болю в спині, проконсультуйтеся зі спеціалістами в клініці OrtoSano в Миколаєві.

    Деякі захворювання загострюються при переохолодженні або підйомі тяжкості, так само як і при сидячій роботі може з’явитися ниючий біль або оніміння в області спини, що завдає дискомфорту.

    Хвороби, що викликають біль у спині

    Часто люди не знають, що одним із наслідків деяких хвороб може стати біль у спині. Наприклад, причинами ниючого болю можуть стати міозит або хребцева грижа, біль, що стріляє, може з’явитися при радикуліті або остеохондрозі, пульсуючий – при спондильозі, а інтенсивний – при спондилоартрозі та атеросклерозі.

    Якщо у вас болить спина після сну, ви відчуваєте біль у ділянці попереку і нижче лопаток – причинами можуть бути як ослаблені м’язи спини і міжхребцева грижа, так і ожиріння, викривлення хребта, вагітність або переохолодження. У будь-якому випадку, не займайтеся самолікуванням та зверніться до лікаря у Миколаєві.

    Профілактика болю у спині

    Позбутися болю в спині допоможуть масажер Master Spin або методика SanoRoller, яка використовується в нашій клініці. Завдання першого – зняти дискомфорт, покращити поставу, масажер-профілактор допоможе розслабити м’язи спини, розтягнути хребет та відновити рухливість.

    Другий метод спрямований на поліпшення рухливості суглобів, усунення спазмів м’язів і позбавлення від болю. Переваги профілактики болю в спині цими способами в тому, що ефект досягається без застосування медикаментів або оперативного втручання, навіть у найзапущеніших випадках.

    вул. Даля, 2, м. Миколаїв

    +380670090600
    +380990299600