Українська
Пн-Пт 9-18 Сб 9-16 Нд - вихідний

Реабілітація Захисників та Захисниць України за проєктом Сила Справжніх!

Реабілітація Захисників та Захисниць України за проєктом Сила Справжніх!

Реабілітація Захисників та Захисниць України за проєктом Сила Справжніх! https://t.me/Pivden_Koord_Shtab/1195

30 квітня 2024 року відбулась зустріч військових підрозділів та командою Південного регіонального центру Координаційного штабу в Миколаївському міському центрі підтримки ветеранів в якій взяло участь керівництво Медикасано.

Це надзвичайно важливий захід щодо взаємодії служб цивільно-військового співробітництва, ТЦК СП, військових підрозділів та клініки Медикасано для покращення доступу військовослужбовців і ветеранів до безоплатного лікування і реабілітації за проєктом «Сила Справжніх».

На сьогодні можливості Медикасано дозволяють безоплатно лікувати та відновлювати щомісяця до 50 військовослужбовців і ветеранів, які потребують фізичної реабілітації і спеціалізованого лікування після травм, поранень та полону. Загалом, з 2022 року безоплатні послуги за проєктом Сила Справжніх отримали маже 700 пацієнтів.

Під час зустрічі учасники домовились про співпрацю та подальші кроки задля якісного лікування і реабілітації військовослужбовців і ветеранів в клініці Медикасано.

 

Щомісяця клініка спрямовує значну частину прибутку на створення відповідного середовища і атмосфери, на мотивацію і залученість лікарів та медичного персоналу на всіх етапах лікування пацієнта. Важливим аспектом реабілітації в Медикасано є те що на додачу до безоплатної та якісної фізичної реабілітації коштом клініки, військові і ветерани отримують соціальну адаптацію, турботу та позитивні емоції, які дуже важливі для досягнення запланованого нами результату і соціального впливу – імпакту.

Імпакт-підприємництво це новий тренд в ЄС, який особливо актуальний для України в умовах війни. Тому, цього року в Україні в якості пілотного проєкту залучення бізнесу до здійснення соціально-економічного впливу «Партнерство заради впливу», який реалізується за фінансової підтримки програми DG NEAR ЄС та в партнерстві з Impact Europe, а також за підтримки The Possible, SILab Ukraine та Ukrainian Social Venture Fund, було відібрано 5 українських компаній, серед яких і клініка Медикасано.

 

Для нашої команди це велика честь та новий рівень досягнень. Тому ми щиро вдячні нашому партнеру Миколаївський міський центр підтримки ветеранів війни, команді Південного регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, а також всім учасникам – представникам військових підрозділів, сил територіальної оборони, Миколаївського РТЦК та СП, Миколаївський обласний ТЦК та СП, за плідну зустріч та підтримку нашого проєкту.

Працюємо на Перемогу,

віримо в ЗСУ!