Українська
  • Русский
  • Українська
  • Пн-Пт 9-18 Сб 9-16 Нд - вихідний
    Українська
  • Русский
  • Українська
  • Миколаївський обласний центр зайнятості провів зустрічі в клініці Медикасано

    Миколаївський обласний центр зайнятості провів зустрічі в клініці Медикасано

    Інноваційна ідея команди Миколаївського обласного центру зайнятості, щодо проведення зустрічей та спілкування з військовослужбовцями на етапі реабілітації, реалізована сьогодні на території клініки комплексного консервативного лікування Медикасано.

    Дана робота має важливе значення для визначення індивідуальних потреб у працевлаштуванні, підвищенні кваліфікації, отриманні ваучера, участі в грантових програмах та консультаційній підтримці ветеранів і військовослужбовців ще на етапі їх реабілітації. Вибудова майбутнього кар’єрного шляху у процесі спільного діалогу з воїнами, є дуже доцільною на ранніх етапах.

    В клініці Медикасано, в атмосфері турботи і позитиву, десятки військовослужбовців та ветеранів щомісяця відновлюють своє здоров’я, працездатність, боєздатність, після тривалого лікування у шпиталях і реабілітаційних центрах країни. В рамках проєкту подолання наслідків війни та підтримки боєздатності ЗСУ «Сила Справжніх», послуги лікування і реабілітації надаються нашим захисникам безкоштовно!

     

    Клініка Медикасано і надалі збільшуватиме свій соціальний вплив за проєктом «Сила Справжніх» та підтримуватиме ініціативи нашого партнера Миколаївського обласного центру зайнятості, у тому числі в працевлаштуванні ветеранів які мають медичну освіту.

     

    Працюємо на Перемогу – віримо в ЗСУ!!!