Українська
  • Русский
  • Українська
  • Пн-Пт 9-18 Сб 9-16 Нд - вихідний
    Українська
  • Русский
  • Українська
  • Як лікувати спину у Миколаєві?

    Як лікувати спину у Миколаєві?

    Болі у спині це часта скарга, яку ми чуємо від людей середнього та старшого віку. Перш ніж ставити запитання: «Як лікувати спину в Миколаєві» ми рекомендуємо ознайомитися з поширеними причинами, через які може виникнути біль чи дискомфорт. Якщо у вас з’явилися болючі відчуття – зверніться до клініки Medicasano у Миколаєві.

    Широко відомі причини проблем зі спиною у людей середнього віку – недостатня фізична активність та постійна сидяча робота. У пізнішому віці це може призвести до защемлення хребта, а якщо вчасно не вжити заходів, біль переросте в радикуліт або остеохондроз.

    Лікування болю в спині в Миколаєві.

    Якщо проблема носить хронічний характер, це впливає якість життя. Людині доводиться утримуватись від фізичних навантажень, занять деякими видами спорту. У багатьох випадках ключовою причиною виникнення спинного болю є дегенеративні зміни у стовбурі хребта.

    Перш ніж проводити лікування болю в спині, терапевт повинен з’ясувати причину формування больового синдрому. У кожному випадку методи терапії підбираються індивідуально залежно від причин та ступеня тяжкості. Після консультації може знадобитися пройти додаткові обстеження, УЗД чи МРТ для складання ефективного плану лікування. Наші лікарі зможуть виписати вам напрямок та порадити місце для доступного та якісного обстеження.

    Гострий біль у спині

    Гострий біль свідчить про сильне ушкодження хребта, кісток, м’язів чи зв’язок. Причиною може бути аварія чи спортивна травма. Коли спинні нерви ушкоджуються через зміни у хребті або запалення корінця спинного мозку, це призводить до дегенеративно-дистрофіческіх захворювань, наприклад:

    Остеохондроз;
    Спондильоз;
    Міжхребцева грижа;
    Спондилоартроз;
    Протрузія;
    Радикуліт.
    Якщо гострий біль у спині застав вас у невідповідний момент і не пройшов з часом, перше, що ви повинні зробити, це утриматися від будь-яких навантажень на хребет і звернутися до лікаря, який призначить вам необхідне лікування. На ранній стадії позбавитися болю і зміцнити м’язи спини легше, ніж у запущеному випадку. У нашій клініці в Миколаєві лікування пройшло понад 1000 пацієнтів різного віку. Наші лікарі має великий досвід у лікуванні всіх видів болю, включаючи гострий біль.

    Методи лікування спинного болю

    Не знаєте, з чого почати лікувати спину? Запишіться на прийом до нашої клініки у Миколаєві. Після консультації ми проводимо комплексну діагностику. Лікар-вертебролог та інші фахівці підбирають фізіопроцедури, які допомагають усунути біль, сформувати та зміцнити правильну поставу, а також відновити втрачені функції хребта.

    Консервативні методи лікування спинного болю, які ми використовуємо, дозволяють відмовитися від оперативного втручання та медикаментів. Ми застосовуємо комплекс методів, включаючи авторську програму відновлення Medicasano, масаж, відновлювальну гімнастику та комплекс інших процедур, які гарантовано позбавлять вас від болю.

    Індивідуальний підхід до кожної людини – це наш пріоритет. При складанні плану лікування ми враховуємо анамнез, вік, стать, індивідуальні особливості організму кожного пацієнта. Це дозволяє адаптувати курс терапії для всіх, хто потребує професійної допомоги реабілітологів.