Українська
  • Русский
  • Українська
  • Пн-Пт 9-18 Сб 9-16 Нд - вихідний
    Українська
  • Русский
  • Українська
  • Комплексна підтримка родин полонених/звільнених з полону захисників та цивільних України

    Комплексна підтримка родин полонених/звільнених з полону захисників та цивільних України

    На зустрічах було обговорено шляхи всебічної допомоги (психологічної, фізреабілітаційної, юридичної, впровадження соціальних програм на рівні громад).

    4 вересня, відбулася робоча зустріч з представницею Міжнародного Міжнародний фонд “Відродження” Ольгою Гальченко, директором Миколаївський міський центр підтримки ветеранів війни Віктором Мойсеєвим, ГО “Центр соціально – психологічної реабілітації Миколаївщини” та Фундацією Світлі справи де було обговорено ефективні шляхи реалізації масштабного проєкту за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” “Комплексна підтримка родин полонених/звільнених з полону захисників та цивільних України, Миколаївська область”.

    В подальшому, Ольга Гальченко мала можливість познайомитись з партнерами (організаціями та органами влади), які безпосередньо будуть дотичні до реалізації проєкту. А це: Клініка MedicaSano, Південно регіональний центр Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, Управління у справах ветеранів війни ММР та керівником компанії Briolight – українським виробником інтерактивного обладнання, на якому будуть проходити фізичну та психологічну реабілітацію родини військовополонених та звільнені з полону Захисники.

    На зустрічах було обговорено шляхи всебічної допомоги (психологічної, фізреабілітаційної, юридичної, впровадження соціальних програм на рівні громад).

    Якщо ви член родини військовополоненого, звільнений з полону Захисник або цивільний громадянин України який перебував в полоні – мешканці Миколаївської області, запрошуємо вас відвідати заходи та активності.

    Дізнатися більш детально про заходи підтримки для родин військовополонених та звільнених з полону захисників можно:

    – за телефоном Миколаївського міського центру: 0512-77-64-51,

    – завітавши до нас у Центр за адресою:м. Миколаїв, провулок Кобера 13А/8.

    – звернувшись до нашого партнера – у Фундацію “Світлі справи”.

    Стежте за анонсами на нашій сторінці та на сторінках наших партнерів.