Українська
  • Русский
  • Українська
  • Пн-Пт 9-18 Сб 9-16 Нд - вихідний
    Українська
  • Русский
  • Українська
  • У Миколаєві вже 4 роки працює сучасна клініка консервативного лікування Медикасано

    У Миколаєві вже 4 роки працює сучасна клініка консервативного лікування Медикасано

    У Миколаєві вже 4 роки працює сучасна клініка консервативного лікування Медикасано

    Це був тривалий і одночасно захоплюючий шлях постійного удосконалення і трансформації від реабілітаційного центру суглобів і хребта ОртоСано-Миколаїв до повноцінного медичного закладу з денним стаціонаром, сучасною діагностикою, терапією і реабілітацією – клініка МЕДИКАСАНО.

     

    «Комплексний підхід, мультидисциплінарна команда, унікальні методики реабілітації, найкращі фахівці та незабутній сервіс — є основою здоров’я, відмінного самопочуття та гарного настрою наших пацієнтів, у будь-якому місті країни, де б ми не з’явились» — Лікар Вищої категорії Клавдія Володимирівна Величко.

     

    У медичному закладі на сьогодні здійснюють консультативний лікарський прийом, діагностику і надають лікарські послуги кращі фахівці Миколаєва, лікарі Вищої категорії, загалом 12 лікарських спеціальностей:

    🔹 Терапевт

    🔹 Невролог

    🔹 Ортопед-травматолог

    🔹 Терапевт фізичної і реабілітаційної медицини

    🔹 Спортивний лікар

    🔹 Вертебролог

    🔹 Ангіолог

    🔹 Невролог

    🔹 Флеболог

    🔹 Мікрохірург

    🔹 Судинний хірург

    🔹 Рентгенендоваскулярний хірург

     

    Основна спеціалізація клініки Медикасано – комплексне консервативне лікування захворювань опорно-рухового апарату, пов’язаних судинних і неврологічних патологій. Це практично весь спектр захворювань і станів пов’язаних з кістково-м’язовою системою, периферійною нервовою та судинною системами організму людини, які потребують амбулаторного лікування в умовах денного стаціонару.

     

    Мультидисциплінарна команда лікарів і сучасна діагностика дозволяють всебічно оцінити проблему з якою звертається пацієнт, забезпечити точний діагноз і призначити дієвий курс лікування. Це особливо важливо при роботі зі складними травмами, пораненнями і станами внаслідок бойових дій, з якими до клініки звертається дуже багато військовослужбовців Сил Оборони та ветеранів. Але, як показала практика, такий підхід дає дуже добрі результати в лікуванні та відновленні всіх пацієнтів, і цивільних, і військових.

     

    Умови денного стаціонару, застосування виключно доказових методів лікування, наявність найбільшого в Миколаєві арсеналу методів фізіотерапевтичного впливу, 3 унікальні запатентовані авторські методики реабілітації, які клінічно довели свою результативність, дозволяють надавати допомогу практично у всіх випадках з якими до клініки звертаються пацієнти, окрім тих що потребують госпіталізації.

    Саме комплексний підхід до лікування і реабілітації дозволяє команді фахівців клініки Медикасано досягати швидкого одужання пацієнтів і високої результативності лікування захворювань опорно-рухового апарату, неврологічних та судинних захворювань — від стану загострення хвороби до потреби у профілактиці та консультативного прийому.

     

    Пацієнтів у стані гострого болю та військовослужбовців клініка приймає позачергово!

     

    Особливу увагу Medicasano приділяє лікуванню і відновленню військовослужбовців та цивільних осіб які отримали травми і поранення внаслідок бойових дій. В рамках власного соціального проєкту «Сила Справжніх», переважна більшість військовослужбовців ЗСУ та Сил Оборони, лікується в клініці безкоштовно. З весни 2022 року по 1 січня 2024 року, за проєктом «Сила Справжніх» лікування і реабілітацію в клініці пройшло майже 600 пацієнтів.

    Через бажання підтримати такий чудовий проєкт фінансово, військовослужбовці часто відмовляються від безкоштовного лікування обираючи знижкову програму «Поваги військовослужбовцям ЗСУ, Сил Оборони та Ветеранам», яка діє з моменту відкриття клініки.

     

    Ви також можете долучитись до відновлення військовослужбовців і проєкту «Сила Справжніх», довіривши своє здоров’я і лікування команді найкращих лікарів МЕДИКАСАНО, як це зробили більше 2000 мешканців міста протягом 2023 року!